Kedves Látogató!

Köszöntöm a FA-PIAC Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. honlapján. Cégünk jogelődje 2004-ben alakult, fő tevékenységeink azóta is a magántulajdonú erdők (magánerdők) erdészeti szakirányítása, erdészeti szaktanácsadás, és faanyag-kereskedelem. Ehhez az évek során a vadkár-szakértés, majd pályázatkezelés, erdőtelepítések tervezése, illetve erdőterület-igénybevételi ügyek lebonyolítása társult. 2014-től tüzelőanyag telepet üzemeltetünk Zircen, ahol konyhakész tűzifa és szén értékesítését végezzük.

Célunk, hogy az erdőtulajdonosoknak, erdőgazdálkodóknak, a téma iránt érdeklődőknek az ágazat szinte teljes vertikumát lefogva teljes körű szolgáltatásokat nyújtsunk. Rendelkezünk az ehhez szükséges modern technikai háttérrel, és csapatunkban két okleveles erdőmérnök, egy okleveles környezetmérnök, egy erdész technikus, és egy kereskedő garantálja a feladatok szakszerű irányítását és az alapos munkavégzést. Alvállalkozóink bevonásával a csemeteültetéstől a fakitermelésen át a szállításig minden munkafolyamatot elvégzünk.

Amennyiben honlapunk böngészése során kérdése merülne fel, konkrét megbízási javaslata, vagy eladási-vételi ajánlata van, forduljon hozzánk bizalommal!

Tátrai Gábor
ügyvezető